Nolia Beer

Idag slås dörrarna upp för Norrlands största ölmässa. När Nolia Beer startade var det luftigt och inte så många utställare. Jag tror att det var 12-18 bryggare och sen lite mat och annat. Ytan var halva hallen. De sista åren har man fyllt en hel hall med bryggare, distributörer ( av vin och sprit) och delikatesser. Förra året hade man lyckats med att göra en layout på mässhallen så att den blev luftig och familjär. Det var inte trångt utan man kände att man fick plats. Iår har man gjort samma layout och det glädjer mig.

Nu väntar man bara på att dörrarna ska öppnas så att man kan träffa de bryggare som man har träffat tidigare och så vill man alltid knyta nya kontakter. Sen är det alltid roligt att höra vad som är på gång och hur utvecklingen går bland bryggarna i norr.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*