Vi avslutar bevakningen från Nolia Beer idag

Jag har satt örat mot marken och hört mig för om Nolia Beer. Jag var bara där under fredagen och jag måste säga att det är en succé. Det var luftigt men mycket folk under kvällen. Folk pratade även om man inte kände varandra. Det lucktades i glas, det provsmakades och stämningen var hög. Jag tror att det var max vad lokalerna orkade med för att det ska vara trevligt

Lördagen var det tydligen ett högt tryck under eftermiddagen och kvällen. Mycket folk och det bildades kö till det mesta. Biljettförsäljning, öl och toaletter.

Jag har tittat på besökarantalet och det har ökat med närmare 1000 personer varje år. Frågan är hur man gör nästa år. Allt det här är ett delikat problem. Hur optimerar man lokaler för denna mässa? Kan man utöka ytan? Allt ska bli väldigt intressant hur man gör till nästa år.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*