¨Drop The Bollocks! Bryggarbackens Bryggeri

En bitter kommer aldrig att bli en hip öl. Det kommer inte vara ”fint ” och ”intressant ” att dricka en bitter. En bitter i England motsvarar ” en stor stark” i Sverige. Man kan tro att den kommer att vara bitter i smaken men så är inte fallet. Det är en välbalanserad ale som med mjuk och rund smak. Här är ett fantastiskt exemplar av en bra Bitter. Fin i färgen. Rund i smaken. Kan drickas till allt. Som sällskapsdryck. Vid grillen eller bara till maten. Om man är nyfiken på att dricka någonting som inte är lager är det här en bra inkörsport. Oj det lät lite fel men här kan man börja om man vill testa nåt nytt.

Eftersom den ligger på 4,5 % har den stor hinkabilitet och det tycker jag är trivsamt.

Skellefteå levererar en fin öl som passar fint i deras mycket fina laguppställning. Hurra för Skellefteå Bryggeri

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*