Bryggverket The juice

Jag var förbi bryggverket här för ett tag sen och då höll dom på att tappa upp denna ädla dryck. På ett coronasäkert sätt ropade Patrik. ”Det är som Lengräddad på Crack”. Jag vet inte om jag kan hålla med om det utan jag säger att The Juice är som Lengräddad med en distinkt beska.

Ok jag tar det från början utan att blanda in Lengräddad. Neipan är en väldigt fruktig öl som ligger mycket nära frukostjos med inslag av mango och annanas. Vi snackar fruktjos. Den har nästan ingen beska utan bara en himla massa fruktighet.

The Juice har allt vad en Neipa ska vara och lite till. Den har all fruktighet men den avslutar med en liten beska som ligger kvar i gommen ett tag efter. Det är en väldigt trevlig öl och den slinker ner utan att ha så mycket motstånd. En ”nyhet” bland öltillverkarna. Neipan har slagit igenom, om den är hip eller trendig vet jag inte men det är en kul öl.

Jag personligen tar gärna en Neipa och jag motiverar det med att den är frisk och ett bra sätt att börja en trevlig kväll med,

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*