North Wood från Perfectly Squared Beer

Ibland hittar man öl på det mest oväntade ställen. Det här bryggeriet hittade jag på Facebook. Det kanske inte är ett konstigt ställe men det var ett forum som jag inte hade förväntat mig att läsa om öl. Nåja. Jag kunde inte låta bli att beställa och tog den första igår.

En fin färg som är åt det gyllengula. Smaken fyller munnen med en fin beska och man hit även en fin sötma. Det här är en fin Pale Ale.

Jag har sagt att pale ale inte kommer att slå hos folket men med tanke på att det dyker upp en himla massa fin ale som inte är svår kanske det går att omvända folket till att dricka nåt annat än Lager. ( Jag skojjar bara, det kommer aldrig att överträffa försäljningen av lager i Norden).

Jag blir glad över att det produceras en så himla massa bra öl runt om i Sverige. Man ramlar sällan över en dålig öl. Man kan däremot prova öl som man inte tycker om men det är nåt helt annat.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*