Rich Bitch från Danderyds Bryggeri

För nån vecka sen kom ett litet paket från Danderyd. Rich Bitch var en av dessa flaskor. Den är blommig och lite stickig i smaken. Det är alkoholen som fixar stickigheten men det beror på att den ligger på 8,8% . Den är inte oäven . Den har en fin beska. Den är rund i smaken och den slinker ner mycket lätt och smaken håller i sig ganska länge. Den smak som håller i sig är just blommigheten och en liten aning av beska.

Jo den är var helt OK. Den skulle jag nog kunna tänka mig att dricka fler av och om man nu sitter på en pub som har den här i sortimentet skulle jag helt klart kunna säga att den är värd att prova.

Danderyd levererar än en gång en fin öl.

Man säger Tack så mycket.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*