Systembolagets storförsäljare 2022 är inte så svår att förstå

Nu ska vi se… topp 10 . Vad kan ligga på den listan.

Lager? Ja du får kliva rätt långt ner på listan för att hitta nåt som inte är lager.

The Usual suspects? Jajjamensan Norrlands, Mariestad, Sofiero, Kung , Falkon men det har dykt upp en ny burk blad top 5. Åbro Ey bro. Eminem gjorde visst nåt klipp med Åbro som blev viral och sen en massa år senare närmare bestämt 2020 kom Ey´Bro ut och den har rasslat upp på en tredje plats i försäljningslistan.

I övrigt är det inte så stor skillnad i läsandet. Industrilager som köps backvis varje helg. Man kan vara en snobb och förfasa sig över att man inte dricker nåt som kanske är mer definierat än en lageröl som görs kubikvis varje dag. Det är klart att jag alltid kommer att förespråka en dryck som har lite högre kvalité. En öl som har en stor smak och verkligen levererar en smakupplevelse men…. Vill man bara ha en öl vafan som helst, bara en öl som tydligen de flesta verkar vilja så är det väll inte fel. Man kan inte övertyga majoriteten att dom har fel ( fast dom har det ) .

Jag kommer att vara en Don Quijote och fäktas med de stora insdustilagerkvarnarna och försöka övertyga massorna att…. NI HAR FEL. Nån måste göra det också.

Over and out från riddaren som tog en ALE och var nöjd med det

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*