Bryggverket Dubbelpipa

1040705

Bryggverket

Dubbelpipa

Färg :Det här är  en öl som är ljus men inte jätteljus. Lite åt Trokadero light. Allts inte ljus och inte mörk

Skum: skummet bygger fint och den känns lite som någonting mellan cappucino och diskmedlet Yes.

Smak: Trots det modiga 9,5 så slår inte alkoholen igenom i smaken. Här hittar man en söt strävhet som fyller gommen. Det är nog alkoholen som gör att sötman och beskan gifter sig så bra. Jag brukar snacka om en hög och stor smak och det faller bra in på den här ölen. Smaken fyller munhålan och håller i sig länge. Både den fruktighet och den beska som ölet alstrar. När man dricker det här ölet fylls man både av beska och blommighet och det är trivsamt. Jag tycker om den och kommer att återvända till denna starka ipa.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*