Bryggverket Janne Shuffle

 

 

IMG_2669

Bryggeri:  Bryggverket

Janne Schaffel

Ljus Lager

Opastoriserad och ofiltrerad

5,2 %

 

Den här ölen är tillägnad Janne Schafer. En rockig öl för alla tungor.

Den här ölen är en  som jag faktiskt tycker att dom på Bryggverket missar målet. Lugn i stormen jag menar inte att det här är en slätstruken öl som kommer att gå alla förbi. Den här ölen har en stor blommig doft som slår emot en och fyller rummet med den sin fina blommigthet som en bra lager kan ge. Den finns ingen konstig parfymer eller disktrasa som kan drabba en ibland när man smakar på en öl. Den här är frisk med ett fint inslag av Grape. Här får man så mycket mer än bara en kall bubblig vätska med alkohol som snabbt slinker ner. Du får en smak som hänger kvar ganska länge och verkligen fyller gommen med en tilltalande öl. En lager som är värd att servera kall till det mesta och kanske gör att en oinvigd kommer att prova mer öl.

Sen att Janne Schaffer vill vara med på det här är så himla kul. Bra vågat att ringa. Sen att Lasse Åberg går in och ritar etiketten minskar inte upplevelsen. Grädden på moset är att 5 kr går till Björn J:son Linds stipendium. Bra initiativ!

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*