Brewski Passion Feber IPA

Brewski

Passion feber IPA

Här kommer en liten bomb med passionsfrukt. Man känner doften av just passionsfrukt när man öppnar flaskan och skummet bildas i glaset. Skummet är tät och ölet som är på modiga 10 % känns inte starkt. Alkoholen slår dig inte i ansiktet utan det som fastnar är just en stor passionsfruktsmak. Man kan tro att den här är sötsliskig och har ett genomslag av spritighet men nej. Här kommer en välbalanserad öl som har hittat just den fina balansen mellan passionsfrukt och humle. Jag har svårt att hitta någonting att äta till den här men vissa öler står bra för sig själv och den här har sådan karaktär att den verkligen kan fylla sin plats i rummet.DSC_4955

Det här var den andra ölen från Brewski , More Cowbell. Den fick jag inget grepp på men den här är just så passionerad som titeln säger. Den här ölen gör mig nyfiken på de andra ölerna som Brewski har gjort.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*