Gotlands Bryggeri Sitting Bulldog IPA

Gotlands Bryggeri

Sitting Bulldog

 

En bärnstensfärgad öl med ett fint skum som verkligen levererar. Johan Spendrup är bryggmästare och han har att brås på. Det här är inge en öl som har många olika smaker. Det finns en del öl som har en stor skala av olika smaker. Sitting Bulldog är inte tråkig utan den är livfull i sin enkelhet. Det finns en distinkt beska som ska finnas i en IPA men det är inte så att man får tendenser av en massa andra frukter utan här levereras en skolboks IPA. Det kan låta tråkig men den här skulle jag kunna tänka mig sätta in i Wikipedia som ett bra exempel på en IPA.

DSC_4984

Har man inte druckit IPA tidigare och man är intresserad skulle jag alla dagar i veckan sätta den här på skollista. Att skriva en recension på den här ölen är inte lätt eftersom den inte sticker ut utan det bara är. OBS bara för att den inte sticker ut så är den inte tråkig. Det är en IPA.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*