South Side IPA

South Side  IPA

DSC_4985

Efter att ha läst lite om detta bryggeri så är det inspirerat av den amerikanska västkusten. Men räds inte det görs bra i USA bara men inte dricker Bud, Cors eller nåt annat  industrilager som görs där borta. Det är en lite blommig IPA som är trivsam i munnen. Det är inte en toookbesk IPA och det är inte meningen. Här vill man leverera en smakfull öl som fyller munnen och sprider trivsamhet i munnen samtidigt som det dyker upp en liten beskhet när man tror att smaken är på väg att sluta. Jag tycker att detta lilla bryggeri har hittat en IPA som verkligen är en bra representant för det amerikanska arvet. Blommigt men inte för blommigt. Beskt men inte så att munnen drar ihop sig till ett litet russin. Det här är helt enkelt en bra IPA.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*