U&ME

U&ME

Umeå Summer Ale

DSC_5009

Här kommer en trevlig liten sommaröl som har egentligen allt. Ett trevligt skum, en trevlig färg och en mycket angenäm smak. Jag vet inte om jag är ute och cyklar men jag får tanken på smågodis och röd saft när jag sätter näsan i detta glas. Det betyder inte att den är sliskig och att det är som nån alkopop utan det här är en bra sommaröl. Munnen fylls med sommar och egentligen vad som påminner som sommar. Sen har man blandat allt i ett bad med Ale och vips har man en perfekt sommaröl. Jag hoppas att ni hittar den här på systemet och att ni tar med en hem eftersom det känns som att den här kan man sitta på altanen och dricka och se på solnedgången utan att skämmas. Det är lite roligt att man kommer ut med en öl lagom till grillsäsongen och jag tycker att man har gjort ett fint arbete när man producerat denna ädla dryck.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*