Design Brew Alter Valter

Design Brew bryggt på Slottskällas bryggeri Alter Walter

 

Här kommer Alter Walter och det är en ganska mörk Ale som jag kan tycka ligger i ett gränsland. Eftersom den är ganska mörk så finns det en massa smaker som man hittar i en Stout eller Porter. Här finns rostade nötter, lite choklad, en fin nyans av kaffe och sen kommer en fin beska som slår till efter en liten stund när de övriga smakerna tonat ut.

När jag läser lite på etiketten så står det att den här är ett bra matöl och det kan jag skriva under. Den tar inte över samtidigt som den kommer att komplettera det som du tänker äta. Men bara för att det är ett bra matöl kan den här stå för sig själv. Funkar utmärkt i goda vänners lag.DSC_5054

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*