Litovel Classic

Litovel Classic

DSC_5055

Jag vet att det här inte är en Svensk öl men jag tycker att jag kan testa den eftersom distributören var så vänlig att skicka den till mig.

En inte så alkoholstark lager har jag just hällt upp i mitt glas. Inga konstigheter. Ljus lager. Jag kan tycka att all öl har sitt forum och jag kan förstå att den här ölen lanseras just nu. Lagom till sommaren, lagom till grillsäsongen och egentligen perfekt som ”en kall en”. Det jag uppskattar med den är att den ligger på 4%. Den kommer i liten burk vilket gör att man kan ta med sig en sexpack över till grannen bara för att störa han eller hon en liten stund.

Smaken är frisk med en behaglig beska och smaken håller i sig en liten stund. Så en av de där perfekta sommarölerna som kommer just nu.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*