Omnipollo Arzachel 3,5

Omnipollo Arzachel 3,5

Ibland kan det vara kul med en folköl. Vissa småbryggerier roar sig med att göra bra folköl. Här är ett exempel på några som lyckats. En frisk lite syrlig doft med ett litet inslag av surströmming. Jag ska erkänna att jag inte tycker om surströmming med det här doftar sommar och är trivsam. Det finns en fin liten fruktighet och en fin lite beska också. Smaken är också fruktig men samtidigt har den en fin beska som ligger kvar förhållandevis länge. Det här är en folköl som räcker länge och den kan man suga på länge. Rekommenderas varmt om du ramlar på den i någon av dina matvarubutiker. Ja en folköl från småbryggerier kan vara lite dyr men den här är värd sina pengar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*