Stigbergets Eko Pale Ale

IMG_3337

Stigbergets Eko Pale Ale

När jag gjorde videorecensionen öppnade jag flaskan på min fastmonterade öppnare i baren. När jag sen hällde upp den så blev det bara en massa skum . jag menar löjligt mycket skum. Jag gick och hämtade lite papper så att jag  kunde torka efter mitt sölande och trodde då att skummet skulle lägga sig. Inte det minsta. Skummet la sig som en äggvitekort i glaset och det kom inte någon doft alls när jag körde ner näsan i glaset. Smaken däremot är blommig och fin. Det finns en fin lite beska där också som verkligen balanserar hela paketet och gör att det här ölet har en helhet. Fruktighet och beska i en samklang som man eftersträvar när man vill ha en öl. Det ska vara njutfult annars kan man lika gärna låta bli. Den här tyckte jag om och hittar jag den igen kommer jag absolut köpa fler. Ska även kolla om det finns mer från detta bryggeri, det kanske finns fler godingar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*