NoliaBeer festival

Japp då har jag kommit hem från första dagen på NoliaBeer. En liten och gemytlig mässa för alla som gillar smaker. Här kan du hitta många av de av de olika bryggerier som finns i Norrland.

Det som jag kände när jag nu vandrade runt så var det att här är det en gemytlig stämning. Folk är nyfiken och vill prova och prata öl. I alla montrar möts man av ett leende och en vilja att berätta vad som finns i flaskorna. Varje öl har en historia och varje bryggare är villig att dela med sig i varför man har gjort si eller så.

Nu har jag just kommit hem och jag känner att morgondagen kommer att bli intressant. Nu ska jag vandra runt mer och kanske få ändå mer intryck och möjligheter att träffa alla dessa bryggare en gång till.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*