Chococolate Brutal Brewing

Chococolate Brutal Brewing

dsc_0665

Jag fick ett paket från Brutal Brewing och där ligger två flaskor. En Chococolate  en lager med cocos. Som kall känns det inte så mycket att det finns cocos i denna mörka lager. Skummet är flyktigt och den luktar inte så mycket  men det spelar ingen roll eftersom det är smaker i munnen som man vill åt. Ja, jag vet att mycket av smaken sitter i näsan och att allt förändras när saker och ting blir varmare.

dsc_0669

 

Nåja. Om vi ska titta på fakta. Här är en mörk lager. Japp! En fin lager som har smaker som choklad, kaffe och lite cocos. Eftersom det är en lager känns den lättare. Den fyller munnen men en massa fina smaker och huvudingredienserna är kaffe och choklad.

MEN BÖRJA SNACKA COCOS, DEN HETER CHOCOCOLATE! Ja jag skulle vilja det men jag tycker att just cocosen inte är så framträdande. Den försvinner i all choklad. Jaha då är det där ett misslyckande? Det kan man tänka sig men NEJ. Det finns en fin liten nyans av cocos . dsc_0664Den skulle kanske blivit sliskig om cocosen varit mer framträdande. Nu är det här en välbalanserad mörk lager.SÅ ÄR DET.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*