Brutal Bruwing Ginger Stout

Brutal Bruwing Ginger Stout

dsc_0666

När jag satte näsan i glaset fick jag associationer till den här syltade ingefäran som man får när man köper sushi. Och ju mer jag dricker denna stout så rullar det omkring en stor bit syltad ingefära i munnen.

För ca tio år sen tyckte jag inte om ingefära. Det var nåt äckligt som nån annan kunde äta, det kan bero på att den ingefära som jag drabbades av va något konstigt som låg i typ sockerlag i en burk i skafferiet när jag var liten. Smaken var skarp och otäck, inget som man gjorde frivolter över. Nu nallar jag av mina kompisar när vi käkar sushi. Nog snackat om rå fisk på risbädd.

dsc_0667

 

Det här är en stout och den levererar en stout. Det finns en massa choklad det finns en massa kaffe och mitt i allt detta så kommer det en massa ingefära. Den gifter sig bra och smaken är fantastisk. Ett litet galet koncept som gick hem. Bra jobbat Brutal. Mer galna ingredienser. Va lite mer galen och Brutal. Ingen kommer ihåg en fegis.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*