Jemtehed & Brande Madwmoisell Saison X

 

Madwmoisell Saison X

Jemtehed & Brande

Saison / Farmhous Ale

 

En lite syrlig och fruktig sak som nyper till lite när man tror att smaken ska tona av. Jag har vid ett ett tidigare tillfälle pratat om saison och jag måste säga att jag inte är någon kännare när det gäller just den här typen. Den ska vara syrlig och härstammar från Belgien ( jag har just googlat lite). Det här med syrligt öl har jag haft svårt för. Den här är inte så syrlig utan den håller sig mer på uppfriskande sidan när det gäller öl. När jag nu googlade fick jag reda på att man bryggde för att den skulle hålla hela sommaren och att det skulle vara en uppfriskande dryck för arbetarna på fälten. En varm sommardag kommer den här att vara ett fantastiskt val när man har klippt gräset eller bara känner sig lite varm. Uppfriskande sa Bill. Lite syrlig sa Bull.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*