Carnegie Porter

Jag har vid nåt tillfälle pratat om att när blir en ale en stout och när blri en stout en porter. Jag kan hålla på i timmar om sådana saker och jag vet faktiskt inte. Någon vis man har sagt att det beror helt på bryggaren och vad han skriver på etiketten. Det duger för mig. Carnegie är en klassisk porter som har funnits sen 1836.  Man har alltid kunnat köpa den svagare varianten i matvarubutiker  men jag känner bara till att man plockade fram porter när mamma skulle göra köttgryta. Man drack inte porter i alla fall inte hemma hos mig. Jag tycker att det är en öl som man kanske glömmer bort. Den är rund och lite söt i smaken. Den tar inte i så mycket trots att den är på 5,5%. Carnegie gör en porter som är perfekt. Den är välbalanserad mellan sötman och beskan . Den har en lång smak  och den passar både i och till. Glöm inte bort Carnegie porter den är fin till det mesta

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*