Not for sale Craft Lager

Det här är en god öl för en god sak.

Man kan inte tycka illa om ett projekt som är mot human trafficing.  Jag tycker att man ska gå in på www.notforsaleale.com och kolla in projektet mot human trafficing. Vinsten går till projektet så det är en god sak. Nog om detta. Detta är en craft lager och den är stor i smaken och om man tycker om en blaskig industriöl kommer man antingen tycka den är intressant och stor i smaken eller så rynkar man på näsan och tycker att den är för besk och konstig, DEN ÄR INTE KONSTIG, det är en välbalanserad med en kraftig beska. Lång smak och en trevlig öl att ha i glaset Jag uppskattar en öl med stor smak och med en många fina undertoner i smakpaletten. Allt detta får man när man tar en NotForSaleAle Craft Lager

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*