Ocean Bryggeriet Göteborgsporter

 

Porter,Porter,Porter,Porter,Porter. Denna ädla dryck. Mörk som synden. Inte den mest mörka och trögflytande sorten man kan hitta men oh så god.

oceans Göteborgsporter har en kraftfull doft , ett fint skum och smaken har en tydligt inslag av kaffe och det finns även fina nyanser av choklad. Jag är lite torsk när det gäller mörka öl och den är är mörk och fin men smaken håller inte i dig så länge. Smaken avtar ganska fort men håller i sig med kaffeeftersmaken ganska länge. Eftersmaken är inte så stor men den finns. Jag kan tänka mig att den här är en fin matöl till som det står om porter att den är god till ostron och till efterrätter , eller så tar man en porter med goda vänner. Porter är egentligen aldrig fel.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*