Helgen närmar sig och peppen är stor. Och jag har beställt öl från systemet för första gången.

Jag satt hemma och var sugen på en rolig stout som jag inte har testat förut. Enkelt fixat det är bara att klicka sig fram och så tar det några dagar, sen är det hemma. Lakritsstout från Lilla ölfabriken. Folkes Tjocke Stout från Centralbryggeriet i Linköping. Dark Skull från Electrik Nurse och Bee Hoppy från Restaurang Skeppsgossen. Jag vet inget om dessa bryggare. Electric Nurse har jag testat förut med de andra…. har inte en aning. Det ska bli kul att testa och se om man hittar nya favoriter.

Jag har varit dålig på att filma ett tag men jag lovar att jag ska bättra mig. Det kommer att bli mer under helgen . Jag ska ner till Nynäshamn på deras jubileum och jag har faktiskt varit utanför bryggeriet för länge sen men då vågade jag mig inte in men nu blir det av. Det kan bli så att jag uppdaterar med lite bilder under helgen man vet aldrig. Om inte kommer det ett längre reportage och massa bilder från jubileet.

Syn om en vecka.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*