Nynäshamns Ångbryggeris jubiléums resa

Det började egentligen redan på fredagseftermiddag

Jag blev bjuden ner av mina goda vänner Rickard och Nicke. Mötte upp på Oliver Twist och där käkade vi musslor och förtärde några olika sorters öl . En fantastisk kväll och sen blev det tunnelbana till Hökarängen om jag nu inte missminner mig.Det blev inte så sent, vi skulle ju åka till Nynäshamn på lördagsförmiddag.

 

Efter frukost satte vi oss på tåget söderut. Efter nåt byte kom vi fram till det lilla bryggeriet i centrala Nynäshamn.

Vi kastade oss över jubileumsölet som var ljust och lite syrligt. Efter det var det bara utför. Vi försökte testa allt som vi kom över. Det blandades hejvilt. Jag ska kolla på untappt vad som egentligen dracks den eftermiddagen. En fantastisk eftermiddag och ett stort tack till Det mycket hemliga ölsällskapet för en fantastisk helg.

Nynäshamn får ett stort tack ni också för en mycket välordnat tillställning.

.

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*