Bryggverket Erika the ale

Om någon, vem som helst, skulle fråga mig om jag vill ha surströmming skulle jag tacka nej alla dagar i veckan. Nu sitter jag här med en folköl från Bryggverket som dom har tagit fram till Ulvö Hotell. Nu sitter jag här i mitt kök och känner att det skulle vara gott med en liten macka med surströmming. Jag vet inte hur det har gått till men så är det. Det här är en ale  som är ganska kort i smaken. Det kan bero på att det är en folköl på 3,5 %.Det finns inte så mycket sötma utan den är besk rakt igenom.  Och jag som inte är en surströmmingskonesör måste säga att om jag nu känner att det skulle passa till surströmming och nästan längtar efter just surströmming måste man ha lyckats.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*