Nils Oscar Nypon Lingon Stout

Man skulle kunna börja det här recensionen med att den här ölen har misslyckats totalt.

Smakar den Lingon ……..Nej

Smakar den Nypon………………….Nej

Är det en stout ………………………………….Ja.

Men jag tycker inte att man kan säga att det är en misslyckad öl. Det är en öl som egentligen gör folk antingen lite rädd eller nyfiken. Man kanske vill ha en öl som just smakar lingon och nypon och då är den misslyckad.

Men jag tycker inte att det här är en dålig stout. Den är mörk. Den är kraftig. Den det finns toner av kaffe mörk choklad och vanilj och i mitt tycke måste jag säga att det här är en fantastisk stout. Så skit i att det står lingon nypon stout och rikta in dig på att det är en fantastisk stout.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*