Westerbottens Bryggeri Grönåker Ekologisk Pale Ale

Det här är en pale ale som verkligen levererar när det gäller smak. Det här är skolboken på Pale Ale. Den är inte spretig. Den hittar inte på otyg i smaken. Den är bara en riktigt bra pale ale. Westerbottens Bryggeri är känd för att vara bryggeriet som är lite exklusivt. Man kan nästan dra paralleller till Rolex eller Bentley eller nåt annat exklusivt märke. Allt är välförpackat. Det är en väldigt ”ren” produkt som just håller en hög kvalité och när man dricker den så vet man att man just får en förstklassig öl. Jag träffade en av killarna från Westerbottensbryggeri häromveckan och han berättade att deras Malgomaj som är en av de dyraste lagerölerna på Systemet hade sålt slut. Det glädjer mig eftersom jag trodde att folk köper öl efter pris och alkoholhalt och inte smaksensation och kvalité.  Westerbottens Bryggeri gör en väldigt ren och fin öl oavsett vad som gör . Det är inga överraskningar men det är inte det man vill ha när man köper öl från Westerbottens Bryggeri man vill ha en högkvalitativ produkt.

Får jag lov att presentera Grönåker Pale Ale. En högkvalitativ pale ale.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*