Dugges Cocoa Cacao

Ni som följer mig vet att jag har en del förkärlek till stout. Hittar jag en liten flaska med stout som jag inte har provat så finns det en liten kraft som drar i mig. MÅSTE PROVA! Jag har som ni vet inte haft möjlighet att testa öl på väldigt länge så igår öppnade jag en Dugges Cocoa Cacao.

Vill man ha en cacao chock som inte är för söt, som många chokladstouts har en tendens att vara, ska man försöka hitta denna läckerhet. Munnen fylls med cakao, egentligen är det som en liten efterrätt på flaska. Vi hade gäster i huset när jag öppnade flaskan och jag lät den gå runt så fler fick möjlighet att testa och även några som inte är så fascinerade av stout. Det är inte en lättviktare. Det är inte en lätt stout men det kanske tilltalar många även om man inte gillar stout.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*