Inlands Bryggeriaktiebolag Kapare Dubbel Ipa

Inlands Bryggeriaktiebolag Kapare Dubbel Ipa

Skummet ser fint ut och doften slår emot mig trots att jag inte har doppat näsan i glaset.

Det doftar citrus och grape. Det finns en fin liten bränd doft som slår emot mig, och naturligtvis humle. Smaken är lite sträv, stor och fyllig. Beskan är påtaglig och det ska det vara eftersom det är en dubbel ipa. När jag tar den i munnen känns det att den är ganska alkoholstark. Närmare bestämt 7,5 %. Det gör ingenting den klarar det. Jag upptäcker att jag sitter här och småler som ett litet fån. Den är god och jag blir glad i hela kroppen när jag nu förtär Kaparen. Jag har fler från detta bryggeri och jag känner att det ska bli kul och testa de andra flaskorna som jag har i min kyl hos Svenska Öl.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*