Svenska Öl testar Finkbräu

Som ölnörd får man ofta frågan. Är det här bra?  Och många tror att bara för att man håller på med öl som ett fritidsintresse måste man dricka ”finöl”. Jag är med i en gubbklubb och till middagen så serveras det lättöl. Det är nog det billigaste man kan köpa. Jag tror det är ett av det billigaste drycker som du kan köpa. En liten burk för ca 3 kr, jag kan ha fel. Nåja. Det serveras Finkbräu som måltidsdryck och många frågar mig ofta om det är bra. Svaret är som öl. Nä det är ganska sanslöst men som måltidsdryck är det riktigt bra. Man måste tänka på vad det är och vad det kostar. Jag ser det som en måltidsdryck med maltkaraktär och då är det ganska bra. Smaken håller inte i sig så länge men….. varför inte.Det är billigare än Loka och andra bubbelvatten och jag har svårt att motivera att köpa in ett riktigt fint alkoholfritt alternativ om det inte verkligen behövs.

Jag vet inte om jag håller på att bli en softie. Man borde rata det här bara av princip men jag kan inte . Den fyller sin funktion. En måltidsdryck med maltkaraktär.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*