Tjärnsjö Brewery Deep Sea

Jag häller upp denna ädla dryck som är svart och fin. Karaktären är mörk choklad och kaffe. Precis som jag vill ha den. Den är inte söt. Utan det är som jag vill ha det. Kraftfullt, stort och med en lång smak.

Jag började dricka stout när jag hamnade i Guinnessträsket och man kunde köpa det på tapp. I dag tar jag en Guinness om jag vill ha en stout som är lite lättare. Den här är inte lite lättare. Den är välbalanserad mellan kaffet och chokladen. Smaken håller i sig länge och man behöver bara sippa lite för att fylla munnen med mer smak. Man har verkligen gjort ett bra jobb för att göra den här. Munnen fylls av stora smaker och man vill verkligen fylla munnen med nästa klunk. Jag ser fram mot näst flaska som står i mitt kylskåp och väntar på att bli provad.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*