Tjärnsjö Brewery Cocoa Psychedeliuc

Färg                                                Svart

Konsistens                                    Gammal motorolja.

Doft                                                För mycket skum. Doften slår inte igenom

Smak                                              Saltlakrits. Sälta.

 

När jag hällde upp den här och jag har verkligen längtat efter den. Det har inte varit läge under Påsken att dricka den här men nu tog jag chansen att hälla upp en fin stout. Jag trodde att det skulle slå emot mig en massa choklad men lakritsen är mer påtaglig. Det finns en mild beska och det finns i slutet av smaksensationen.

Jag vet inte vad det är för fel på mig. Jag verkligen går igång på en fin stout. Det tråkiga med en fin stout är att egentligen ska man inte dricka den själv utan man ska dela den med en god vän. Att få sätta sig ner och prata om en stor smaksensation är ett av de roligaste som jag vet.

Så köp några olika stout. Sätt dig ner med en god vän och smaka, prata om en god öl.

Nog med visdom för en dag.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*