Hello My Name is Agnetha från Brewdog

För ett antal år sedan gjordes det ”hello my name is ingrid” som var en ”svensk” smaksensation med hjortron. Nu har brewdog tagit fram denna flaska. Den har stått och gotta till sig lite i kylen. Det är en lingon dubbel ipa och då kan man tänka sig att beskan och surheten ska nästan slå till som en suröl men det gör den inte. Det finns en fin ballans mellan syra och sötma. Lingonen slår inte till som en stor smak men man hittar den lite. Smaken håller i sig länge och man behöver inte fylla på med en gång utan man kan låta ölet spela ut alla  smaksensationer i munnen. Du får vänta en rejäl stund innan all smak har försvunnit men då är det bara att fylla på med en klunk till. Den här kan ta väldigt lång tid att dricka om du låter smaken pela ut hela sitt register hela tiden. Fantastisk måste jag sägar.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*