Omnipollo AON Pecan Mud Cake

Om jag var en verkstadsmekaniker och fick det här ur en motor skulle jag vara orolig. Den är så trögflytande att det är svårt att få ut den ur flaskan. Den skummar sparsamt och doften är söt. En medlem i ”Det mycket hemliga ölsälskapet” skickade upp den till mig för några veckor sedan och den passade lite extra bra idag. Det finns en sälta och den är alkoholstark. 11 % . Det pirrar lite extra på tungan av all alkohol men det smakar inte sprit. Det smakar choklad, choklad och sen finns en fin beska. Allt detta presenteras i en lång smak. Om ni tänker er en lång smak, tar i lite extra och så väntar ni en stund till så kommer ni fram till hur lång smaken är. Idag var en dag så jag behövde lite belöning och det här var nog en av de bästa belöningarna jag har fått på länge. 

Det kräver lite extra för att tugga sig igenom den här ölen men oj va det är belönande.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*