Systembolaget och en beställning

Ibland måste man göra en instatts för mänskligheten. Jag är inte ett stort fan av suröl men min fru tycker om det så om jag nu har en hel kyl med öl av de flesta färger och modeshanger så kanske man måste se till att hon har en öl som hon verkligen tycker om . Tempel brygghus från Uppsala har gjort en suröl tillsammans med Bryggverket som heter Surpenne. Den har en ton av rabarber och det tilltalar  Sara. Så ska man beställa öl kan man väl plocka med nåt som hon uppskattar också. Beställningen slutade med 5 olika suröl från Tempel och en vanlig stout till mig. Min öl tog jag bara för att det var Harald Hedning på etiketten . Det kommer en recension framöver. 

Systembolaget levererar verkligen när det gäller leverans. Man klickar lite här och där och så vips några dagar kommer det ett SMS att det finns öl att hämta. Inget porto eller andra avgifter, dom bara dyker upp. Fantastiskt. 

Man kanske tycker att det är lite otäckt att beställa från systembolaget men jag gör det för att hitta nytt och roligt som kanske inte finns i det vanliga sortimentet. 

Gör som jag när jag köper vin. Titta på etiketten det har nästan alltid funkat. Det är väl en öl som smakade illa men i övrigt har allt varit bra. Och som jag brukar säga. Köper man från ett microbryggeri finns det mycket sällan en dålig produkt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*