Oscar Blues Death by coconut

Jag är sådär toookgammal att jag mins badstränderna på 70-80 talet då man inte använde solskydd utan man hällde på sig Hawaiian Tropic och va nöjd med det. Där de snygga och fräna brudarna hängde var det som en dimma av doft av kokosnöt. Ha den känslan en liten stund för här börjar denna öls lilla resa.

Så vi börjar bland bikinibrudar men tyvärr försvinner denna illution väldigt snabbt. Man har förväntningar att det ska komma lakrits och kaffe och en himla massa gosaker i munnen men men ack va man bedrar sig. Inte nånting. Den känns platt och tyvärr ganska tråkig. Döper man en öl till Death by coconut förväntar man sig en box på snoken men den smockan hänger inte ens nästan i luften.

Besviken? Ja faktiskt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*