The Raw law av Brutal Brewing

Jag har en tendens att testa öl som är lite för kall . Mitt kylskåp måste finjusteras. Den här va samma sak. Lite för kall, Men …… om den smaken ökar kan den bara bli bättre. Söttma, lakrits av den lite saltare sorten. Lite kaffe och sen choklad.

Jag skriver sällan vad den är bryggd på men håll i er alla ”reiheitsgebot”fanatiker för ni kan sluta läsa. Här är innehållsförtäckningen.

Vatten, kornmalt karamelliserad mjölk(Mjölk ,Socker) kakaonibs, humle, kaffe, jäst och salt. Allt kokat ihop med kärlek till 9,5%

Nu börjar ölen blir lite varmare och smaken börjar blomma mer och mer. All kaffe och choklad blir mer framträdande och jag blir bara glad rätt in i hjärtat.

Brutal Brewing har jag vurmat för länge. Det ligger under Spendrups och det är inte en dålig sak. Brutal tar verkligen ut svängarna. Det är roligt att Brutal kommer ut med öl som slår. 2018 var det dom som producerade den mest sålda Alen på systembolaget och i mitt tycket gör dom en av de bättre folkölen ( Sir Tastealot) . Kommersielt är inte alltid av ondo. Gör man nåt bar ska man få kred för det även om det är kommersiellt och producerat av en av de största i Sverige.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*