Kåtöl Modern Lager från Northern Brewers

Den här sålde stort när den kom första gången. Jag kylde två till en middag förra helgen och det var en ganska lam dryck. Den tog inte i på något sätt utan den var precis som vilken ”blasklager” som helst. Det är kul att ha testat men det är inte någonting som jag kommer att jaga efter. Ni som nu har följt mig vet att jag är en Ale kille och även väljer en Stout om det finns så jag tror inte att ni är speciellt förvånade att jag inte gjorde frivålter men jag måste säga att nu kommer en årstid där jag gladeligen väljer en lager men då måste det hända någonting. Det får inte vara ett blask utan jag vill att en öl ska ge mig någonting.

Kåtöl gav mig ett leende och det funkade som matöl med jag skulle inte springa kvarteret runt för att just få tag på Kåtöl.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*