Nolia Beer inställt!

Med sorg har Nolia Beer ställt in årets mässa. Jag kan inte säga att jag blev förvånad över att mässan är inställd. Det känns som att allt fortfarande är på paus och att alla står i startgroparna för att kunna återgå till det ”vanliga”, va det nu är.

Jag sa att kulturhösten kommer att vara späckad men jag får nog revidera det och säga att vår/sommaren kanske kan bli fantastisk. De mässor, marknader, konserter och andra kulturevenemang som har varit tvungen att rikta in sig på nästa år. Jag tycker att Nolia Beer gör rätt som inte försöker göra en halvmesyr utan jobbar mot att kunna komma igång med en ordentlig mässa när allt släpper. Det kommer att bli en fantastisk tillställning och jag tycker att man kan vänta till dess att restriktionerna kommer att släppas.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*