Distansöl med Anders. Vi testar Reinklou ranch Brewery No.6

Öl Jäger Chips klara vilket regn som helst

Det är onsdag och det regnar. Vi har bestämt att vi ska träffas för en öl. ” ÄR DU INTE KLOK!! ÖL EN ONSDAG MITT I CORONATIDER, MED FOLK!!!”. Jag säger JA. Limpan är för det första mer eller mindre familj och vi ska inte träffas på lokal. Tanken som vi hade att vi skulle träffas nånstans mitt emellan våra bostäder. Det blev under en bro en bit utanför centrum i Umeå. Det småregnade och jag var ganska blöt när jag kom fram men jag hittade en liten parkbänk som vi kunde sitta vid och inmundiga en öl, en liten Jäger och lite chips.

Ölen då hur va den då?

Jo det här är en bocköl med stor smak, fin beska och en bra balans av sötma. Vi drack den i regnet ganska kall och jag måste säga att den är trivsam och passar bra till mat och den klarar av att vara en öl som står för sig själv.

Det ska bli kul att testa resten va ölen som jag har fått från Reinklou Brewery.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*