Oppigårds Spring Ale 2022

Jag var och käkade på Bishops igår med en kompis, och där bland tapparna stod den. Oppigårds Spring Ale. Jag är inne i en Ale period just nu eller rättare sagt så är jag nog där hela tiden men jag letar efter ale när jag har möjlighet. Den här var ljus som vilken lager som helst men den skummar inte. Smaken var helt fantastisk. Välbalanserad, fruktig och stor med en fin och tydlig beska. Den här ölen har så många användningsområden. Sällskapsöl, ja. Matöl, jajjamensan, till och med så passade den fantastiskt till min burgare. Grillöl, självklart. Den är inte så stark , närmare 5,5 % vilket gör att den har hög hinkabillitet och man ser fram mot nästa gång jag ramlar över den . Jag ska på Systemet idag och se om den finns. Den som söker han letar och den som letar kan kanske hitta nåt trevligt kanske inte det man var ute efter men kanske nåt nytt.

IMG_6965

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*