Foxes Rocks Red Ale

Ok jag vet att det här är en Irländare men den fanns på lager så här kommer den

Det här är en trevlig redale. Färgen ligger åt Portellohållet och den doftar bränt socker och det finns toner av honung. Nalle Puh skulle nog gillat den här. Det finns en beska och den är som en ljudvåg. Beskan kommer tydlig och sen försvinner den för att sen komma tillbaka. Man hittar klara nyanser av honung och bränt socker även i smaken och den är trevlig. Man kan ta den till mat och man kan hälla upp den i ett glas för att bara njuta av.

Hinkabiliteten är stor eftersom den ligger på en lagom nivå 4.5% i det här fallet. En fin öl att sippa på och man kan även ta en andra och en tredje utan att bli lullig.

Det var allt för idag.

Trevlig helg

Foxes Rock (@TheFoxesRock) / Twitter

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*