Strigbergets Scandinavian West Coast IPA

WCIPA har varit på ropet ett tag. Det har varit en ganska beskfattig fruktjouse och man har varit impnerad av hur man kan göra frukostjouse som öl. Personligen tycker jag att det går alldeles utmärkt. Den här varianten som Stigberget har gjort har man lagt till en beska som jag uppskattar. Den gör att det inte bara är sött och gott, utan den finns någonting mer. All smak är inte söt utan den finns en dimension till i just den här ölen .

Jag tycker att den här är bra . Den fyller sin funktion men jag vet inte om det är nåt som jag skulle dricka många av, men om man ska göra en liten resa i ölets underbara värld och gå från en ljus lager och sedan växla upp skulle den här vara en mycket fin representant för WCIPA.

Stigberget tycker jag gör fin öl och jag kan tycka att det finns en kvalitetssäkring som dom har och att man vet att det alltid är någonting gott när man köper en öl från Stigberget.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*