Skellefteåbryggeri och Churchtiger The Cat´s Pyjamas

Jag har nyligen fyllt år och min kära kusin kom med några öl. Inköpt med kärlek från Skellefteå.

Jag läser på burken följande:

A futuristic cherry cola hollyday special sour Christmas.

Och det här skulle jag inte ens burka om jag hade gjort den här ölen . Det är inte värt de tre kronor som burken kostar.

Det finns folk som tycker om suröl , jag är inte en av dem. Jag försöker ibland men det känns bara fel i min mun. Den hade nog varit en trevlig läsk om den inte vore så erbarmligt sur. Det finns en fin smak av cherry coke, men sur. Eftersom det verkar vara nån typ av julsuröl så finns en tydlig kanel smak men den är sur. Sur sa Bill Mycket syrlig sa Bull.

Nä jag är ledsen det här går inte. Jag har verkligen försökt men det går inte. Det är säkert ett fantastiskt hantverk eftersom jag känner grabbarna i Skellefteå men….. Jag klarar inte av det…… Sorry!

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*