Man är väll en hårdrockare

Jag vet inte när det började men det finns några milstenar. Richie Blackmores Raibow. En av de platterna som jag bara älskade direkt när jag hörde den. AC DC,s  dirty deeds done dirt cheap platta spelade jag nästan sönder.  Dio  Holy Diver. Den bästa hårdrocksplattan under 80talet- Sen har vi Maiden  som varit ett band som jag till och från har lyssnat på.

Jag ramlade över ett klipp på Youtube där Bruce Dickinson snackar om sin nya öl. The Tropper är en trevlig ale. Det är inte alltid som en öl som har fått namn från ett rockband eller artist kommer att smaka bra men The Tropper är  en ale att välja. Nu kommer den nya, HALLOW att släppas 4 dec på systemets beställningsortiment. Man måste beställa 12 stycken men den är det nog värt. Som en sann hårdrockar måste man ha en sån i sin lista på Untappt eller hur.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*