Stor Julölsprovning

Förra helgen samlades ”the Usual Suspect” för att testa en hel radda med Julöl. Det har förts protokoll. Det har diskuterats. Det har , gud förbjude, skrattats en hel del. Och sen ätits den traditionella korvbrivckan. Sammanställningen är tyvärr inte klar än så den får börja nästa vecka.

Jag traskade runt på Nolia Beer för ett tag sen och en av de roliga inslagen på mässan var inte en öl. Det var inte mat heller utan det var en must. Bryggverket har nu tagit fram årets Julmusch och den är i mitt tycke helt fantastisk. Jag har provat det både utan och med kolsyra. Jag har alltid satt Zeunerts julmust högt just för att den inte är så söt och att den är mustig. Julmuschen är Zeunerts och sen lite extra allt. Inte så att den är sötare utan att den är bättre. Det är som sagt en julmust sen är det pepparkaka och en massa andra gosaker som man vill ha till julen. Den finns i butiker i Umeå och hittar man en burk gör man bort sig om man inte köper en .

 

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*