Julen närmar sig och jag har samlat en hel panel som har testat Julöl

Det kom en låda med en massa julöl så jag tänkte att jag ska samla ett helt gäng och så testar vi alla på en gång. Det blev närmare 12 stycken Julöl så vi får ta och dela upp det. Vi kommer att de närmaste veckorna köra lite julöl. Två tre olika flaskor varje gång.

Det som kom till mig var i varierande sorter. Det var någon ale. nån lager, det kom faktiskt en cider oxå. Jag kommer inte att redovisa alla utan ni får kolla nedan vad vi hittade om alla olika sorterna.

Hannas Julcider Pepparkaka.

Vi var överens om att det här är en cider som smakar pepparkaka. Om man dyker ner i smakträsket hittar man smörkola och gula äpplen i slutet. En trevlig liten bekantskap som ska nog serveras ganska kall . Jag personligen ler lite när jag dricker den här. Det är söt och god

 

 

 

 

 

 

Samuel Adams Winter Lager

Det är inte någon imponerade bekantskap . Skummet är tunt och smaken är kort och inte något att hänga i julgranen . Sam Adams brukar leverera så vi var ganska besviken över att dom har gjort en så pass tunn winderlager.

 

 

 

 

 

 

St Eriks Julale

Den här är ganska intetsägande. Den sticker inte ut så mycket. Det finns en tydlig beska och man kan hitta kokta grönsaker i smaksensationen. En öl som inte direkt står för sig själv men vi var överens om att den skulle passa till julbordet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontentan med det tre första är att spännvidden bland julölen är stor och bara man letar kommer man att hitta en som man tycker om .

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*