Jämtlands Mango IPA

Jag gick ner i baren ikväll för att ställa in lite ost i min ölkyl. Ja jag vet att man inte ska blanda men Sara tyckte att det var läge att förvara lite ost där. Det är klart att jag tappade ner en flaska så att det var splitter och görm överallt. Hon stack in näsan i baren för att kika lite vad jag höll på med och sen råkade hon se att det inte går in en liten ostbit i kylen. Nu har Svenska Öl inköpsstopp. Jag vet inte hur jag ska fixa det här. Jag måste nog inmundiga mer öl, så här kommer Jämtlands Mango IPA.

En trevlig lite lätt söt öl med välbalanserad beska. Inte så stark och den fyller munnen med sötma och beska på ett trevligt sätt. Den här kan jag nog tänka mig köpa när inköpsstoppet är hävt.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*